Mi a különbség az orvosi és a hagyományos marihuána között?
A hagyományos fűben több a THC,mint a CBD...
Az orvosi cuccban meg fordítva..
Sok CBD kevés THC
Jó kérdés.
Elméletileg sok minden, gyakorlatilag nem sok.
Vannak fajták ahol a gubát adják, van amelyik pedig darált. Az indiaka dominánsok elég gyengék szerintem, ezek daráltak. A cbd többletüek eléggé lazitanak mind agyban mind testileg, de nem tépsz be. Nekem a bedocan jött be a legjobban, de a 22%thc tartalom csak paraszt vakitás úgy gondolom.
Szerintem az orvosi kender nem jobb nem tisztább mint mondjuk egy normális holland vagy spanyol kereskedőtől vásárolt kender.
Itt nem a sarki dilerekre gondolok.
Hivatalos, igényes kereskedőtől még penészes kenderrel nem találkoztam. Ugyn igy az orvosinál sem.
Viszont mind a kettőnél találkoztam gyengébb vagy épp nem szép kinézetü termékkel.
Legutóbb a bedocan - ban 2 db magot találtam.
5g orvosi kender 46-56€között van,bedica-bedocan-cbd, viszont 5g bubble, berry stb 40 mig a hawaii, haze stb 50€ körül mozognak. Az orvosi pontosan 5g mig a kereskedőtől vásárolt valamivel több, max 5,5g.
Az orvosit tégejben mig a másikat általában zacsiban kapod. Mondjuk egy 6 éve jobb minőségű volt az orvosi, szerintem.
Most ezek ugrottak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!