Mivel tudom puhítani a sarkamat?
Figyelt kérdés
még csak 16 éves vagyok, elég csúnya a sarkam, de nem olyan vészes. Nagyon irritál, mikor bele-bele akad a puha ágyneműbe.2010. máj. 28. 21:42
1/3 anonim válasza:
Áztasd ki jó meleg vízben, utána habkővel, sarokreszelővel jól dörzsöld le. Utána jöhet egy kis lábradír, majd krém. Én minden nap használok sarokpuhító krémet, ettől nem szárad ki a bőr.
2/3 anonim válasza:
Menj el havonta pedikűröshöz (főleg nyáron, mert a papucsos időszakban amúgy is jobban kiszárad és berepedezik, meg látványosabb is ha csúnya) ő rendbe teszi, vagy ha tthon akarod akkor sem árt ha előtte legalább egyszer elmész pedihez, hogy lásd ő mit és hogyan csinál.
Amúgy jó puhító a Scholl féle szarvasfaggyú krém, de ha olyan csúnya akkor nem lesz elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!