Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Körülbelül mennyibe kerülne...

Körülbelül mennyibe kerülne egy szemüveg? (mindkét szemem -2 dioptriás)

Figyelt kérdés
Nincs jelenleg valami sok pénzem rá,de jó lenne átmenetileg a legolcsóbb "fajta".Mármint tökéletes lenne egy sima műanyag keretes is most...és azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy mennyibe fájna ez nekem?A válaszokat köszönöm szépen előre is!

2017. okt. 4. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
30k legalább
2017. okt. 4. 18:57
 2/3 TR75 ***** válasza:

Függ attól is, hogy cilinders vagy sem (az drágább), hogy mit kérsz pluszban hozzá, hogy üveg vagy műanyag lencsével kéred, és miegyéb.

Az Ofotértben például 10000 alatt megúszhatod, ha csak egy sima lencsére van szükséged a keretbe. Amúgy, ha cilinderes, akkor 25-30000 Ft alatt nem érdemes számolnod.

2017. okt. 4. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 20-ért csináltattam.

Vékonyított lencse (muszáj, sajna), és legolcsóbb keret, plusz kedvezmény a vision-ban.

2017. okt. 6. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!