Ma délelőtt ideges voltam és dühömben bele ütöttem egy ajtóba. Rá 1 percre jó nagy véraláfutás lett a kézfejemen, . Folytatás lent?
Figyelt kérdés
illetve a kisujjamon a bütyök el van csúszva befele. Véraláfutás borogatás hatására eltűnt, de a kisujjamat nem tudom kinyújtani, illetve a kézfejem külső része rettentően fáj, nyomás, ütés hatására pedig majd be.... Most befásliztam, meg bekentem Fastum GÉL-el.
Eltörhetett ez ennyitől vagy mi baja van? A bütyköm az továbbra is be van csúszva a gyűrűsujjam bütyke felé. Megdagadva azonban egyáltalán nincs. Vissza fog ez magától állni (mármint a bütyök) vagy menjek el vele orvoshoz?
2010. máj. 28. 15:23
1/2 anonim válasza:
Szerintem menj el vele orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
Nekem ennél kevesebbtől is eltört már, és még ilyen bütyök elcsúszásos bajom se volt, mégis a doki szerint eltört, szóval szerintem a tiéd pláne...
Amúgy jó tudni, hogy nem csak én szoktam dühömben eltörni a saját kezemet XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!