Folyamatosan csurog le a torkomon a váladék, már napok óta. Mit tegyek? 17/L
Az jó lesz ha elmégy!
Nekem kiskoromba vették ki a mandulámat (nem orr) azóta sokkal jobb meg rosszabb is.
Jobb mert ritkán vagyok beteg, de ha az vagyok akkor tetőzötten egy normál megfázáshoz képest.
A váladék a torkomon szinte folyamatosan felgyülemlik, ha pici az megy a gyomorba de ha több azt ki kell köpni mert szinte fojtogat meg hát undorító.
Este sokszor köpnöm kell, és az állaga szinte mint az egérragasztóé, de van mikor nem olyan, de egész éjszaka ez megy többnyire.
Ha eszek utána eljön a saját kis poklom, hányingerem lesz mert oda gyülemlik nagyobb mennyiségbe, krákogás köpködés, öklendezés, ez megy vagy 5 percig, utána semmi gond, van, de az már elviselhető.
Én nem mentem el dokihoz, viszont az orromat naponta többször be kell fújni mert teljesen eldugul, szval van nekem is elegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!