Valakinek van/volt ilyen fül problémája?
Mindkét fülemen van egy kis lyuk.Ezt preauricularis fistula-nak nevezik az internet szerint.Az egyik lyuk szokott viszketni és valami szagos dolog jön ki belőle,de ritkán fordul elő.Szüleimnek még nem szóltam róla,vagyis beszéltem velük erről,de még nem jeleztem a problémámat.Születésem óta ott van,de az orvos nem mondott semmit ezzel kapcsolatban.
Az internet nem nagyon ír róla semmit,így nem tudom,hogy szükséges lenne-e orvoshoz fordulni.
Itt egy kép,hogy miről is van szó :
Nem nagy dolog,de úgy tudom,hogy nem jó ha váladékozik :/
Van olyan akinek ilyen problémája van,esetleg a gyerekének van ilyen ?
Ha valaki tud valamit erről a rendellenességről,akkor kérem jelezze.Nagyon megköszönném :)
Nem tudom,hogy hova kéne fordulni vele.Egyből fülészetre vagy először háziorvoshoz ?
A válaszokat köszönöm!
15l
Köszönöm ! :D
A háziorvoshoz holnap elmegyek(ma már nincs nyitva).Remélem tud segíteni :/ Eléggé idegesít,hogy olyan büdös.Ha odanyúlok már érzem az ujjamon,meg mostanában fáj is kicsit,szóval ideje lenne orvoshoz menni.
Őszintén szólva,azt hittem,hogy nem fog válasz érkezni xD
Nem nekem nem szokott :D
Viszont már a másik fülem is kezd viszketni,szóval mehetek vissza a dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!