Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek visszamenjek az...

Szerintetek visszamenjek az orvoshoz?

Figyelt kérdés

Hétfőn kezdtem rosszul lenni,de csak szerdán mentünk dokihoz(szóval szerda óta vagyok itthon).Akkor fájt a hasam és kicsit taknyos voltam,meg eléggé fájt a torkom.Azt mondta a doktornő,hogy ilyen hasfájással szokott kezdődni a hasmenés :/

A lényeg,hogy már tiszta takony vagyok,ugyanúgy fáj a torkom(főleg reggel,állandóan hőemelkedésem van, és már a fejem fáj(a halántékomnál).A gyomorfájás elmúlt (mondjuk néha egy picit elkezd görcsölni,de hamar elmúlik),viszont reggel volt egy kis hasmenés szerűségem (nem teljesen az volt,nem volt folyékony,de normálisnak sem mondanám xF,bocsi a kis gusztustalanságért).

Állandóan tüsszögök,köhögni nem köhögök,viszont a torkomon van az az izé.

Azt mondta a orvos,hogy ha nem leszek jobban,akkor menjek vissza.

Most ezen gondolkozom,mert a suliból nem nagyon szeretnék kimaradni,de szerda óta csak rosszabb lett a dolog.Lehet hogy hasmenésem is lesz,meg folyamatosan hőemelkedésem van (mindig 37 felett van és nem nagyon megy le,szerencsére lázam még nincs).

Szerintetek visszamenjek a dokihoz ? Az állandó hőemelkedéssel mit lehet kezdeni ? Gyógyszert nem vettem be rá,mert csak hőemelkedés,gondoltam lemegy,de már tegnap óta folyamatosan 37 felett van és úgymond ingázik (pl.egyszer 37.6 aztán pár órával később már 37.2).

15l

2017. szept. 22. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
hőemelkedéssel meg orrfolyással nehogy visszamenj a doktorhoz.
2017. szept. 22. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem hacsak nem kell igazolás, ne menj!

Igyál forró teát, egyél vitamint, takarózz be és pihenj!

Betegen ha nem muszáj, nem kell össze-vissza mászkálni, csak hátráltatja a gyógyulásod. (Én majdnem egy hete vagyok itthon valami vírussal, én egyáltalán nem mentem orvoshoz, mégis, mit mondana? Vírusra a doki sem tud csodaszert adni. Szerencsére már kezdek jobban lenni, remélem, te is hamar meggyógyulsz!)

2017. szept. 22. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha torkod nagyon fáj, akkor jobb ha visszamész, legalább megnézi kell-e rű gyógyszer mégis.
2017. szept. 22. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Hétfőig,ha nem leszek jobban,akkor visszamegyek az orvoshoz.Nemrég belázasodtam egy kicsit(38.5),meg megint volt egy kis hasmenés.

A hangom is elég rekedt,meg ugye az orrom is tele van,szóval elég fura hangom van :DD

A torkom eléggé fáj,amíg nem veszek be gyógyszert.

2017. szept. 22. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!