Mit csináljak, ha ropog az állkapcsom?
Figyelt kérdés
Rágás és néha már beszéd közben is ropog az állkapcsom. Több mint egy éve tapasztaltam először, hogy kattog és akad, amikor nyitom a számat, de nem foglalkoztam vele. Gondoltam elmúlik, meg egy kicsit lusta is voltam. De most már, amikor roppan egy nagyobbat, akkor fáj is. Lehet ezzel kezdeni valamit. Helyre lehet roppantani, vagy van valami gyógyszer, vagy ilyen maradok örökre?2010. máj. 27. 16:44
1/1 anonim válasza:
arra nem gondoltál h elmenj orvoshoz? én pl fogorvosnál kérdeztem rá mitől lehet, azt mondta túl mély a harapásom, de egyenlőre nem érdemes foglalkozni vele mer nem vészes, de ahogy te írtad a tiéd vészesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!