Hogy jobb élni sporttal vagy sport nélkül?
Én egész életemben sportoltam (13 éve már versenyszinten), így nem tudnám elképzelni az életem nélküle. Volt, mikor szünidő volt, meg pihenőidő, de egyszerűen nem éreztem jól magam itthon feküdve. Én szerintem a mozgásra lettem teremtve. :D
Ja, é szerintem egészségesebb is, aki mondjuk heti 3-szor, 4-szer minimum elmegy pl. futni, úszni vagy akár sétálni, mint aki egész nap otthon döglik a TV előtt vagy a számítógép előtt, és telezabálja magát.
20/L
Én nem mondanám, hogy sportolok, mert kb 2 hetente ha egyszer elmegyek fallabdázni. Viszont ha van időm kertépítéseken munkálkodom, tehát nem vagyok az a tunya fa$z, de iszonyat lusta tudok lenni, ha valaminek nem látom értelmét. Értem ez alatt a futás a-ból b-be, súlyemelgetés stb. Rá nem lehetne venni a hajnali kelésre, vagy a délutáni futásra. Én jól érzem magamat így. Néha egész nap lustálkodni, máskor meg egy hetet zsinórba végigmelózni(<-tudom, h nem sport, de mégis csak fizikai).
21/F / 197 cm /90 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!