A 7. -es oltás mennyire fog fájni?
Figyelt kérdés
Helló. ^^ Nos, holnap kapjuk meg a Hepatitis B oltást, és az lenne a kérdésem, hogy esetleg mennyire fog fájni? Hasonló lesz, mint a hatodikban kapott két oltás? Valamiért picit izgulok, hogy milyen lesz, bár a tavalyi oltások egyáltalán nem fájtak. :D
Előre is köszönöm a válaszokat! ^^
13/L
2017. szept. 12. 15:42
1/5 anonim válasza:
Attól hogy más hatóanyag van benne, az oltás művelete nem változik. Nem kell hatszor vastagabb és hússzor hosszabb tű hozzá, olyan lesz mint a többi.
2/5 anonim válasza:
Mit kell izgulni egy oltáson? :D
Bárcsak nekem is ekkora gondjaim lennének :D
3/5 anonim válasza:
Egy pillanat az egész, először egy pici fájdalmat fogsz érezni de az semmiség:) Ne izgulj, tényleg nincs miért :)
4/5 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy miért izgulok ilyen pici dolgokon...:D
Mindenesetre köszönöm a válaszokat ^^
2017. szept. 12. 16:12
5/5 anonim válasza:
Nekem végül is nem fájt annak ellenére, hogy a tű kijött a karom másik oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!