Fáj a lábam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap 12perces futás volt a suliban és elég sokat futottam.Aztán délután is nagyon sokat sétáltam és mire hazaértem fájt a lábam.Később a sarkamnál szúrt ha hozzáértem,hasonló volt az izomlázhoz.Mára kicsit enyhült a "fájdalom" de kicsit még fáj ha sétálok de ha futok vagy gyorsabban megyek akkor nem is érzem.Mi lehet ez?Csak meghúzódott valamilyen izom vagy ín?Vagy csak simán azért fáj mert túl sokat voltam talpon?2010. máj. 26. 19:07
1/3 anonim válasza:
Szia! Ha sokat futtok, érdemes beszerezni egy kényelmes futócipőt. Ha jót választottatok, akkor a cipő miatt biztosan nem fog fájni a lábad. Könnyebb is futni benne, és jelentősen tompítja a lábadat érő ütéseket.
2/3 anonim válasza:
Igen ,nekem pont ez volt.
ne félj,nem biztos,hogy te vagy az eddzetlen,csak a futócipőd pocsék...legalábbis a te lábadra nem illeszkedik jól...
én elvittem a cipőmet orvoshoz,és ő azt mondta,a lényeg,legyen egy kis sarka,és jól tartsa a lábat..
lehet hogy nem a cipő hibája,nem tudom,de lehet,hogy nem.
ne hordd a cipőt,és figyeld meg,enyhül e a fájdalom :)
ha nem,menj orvoshoz!!
3/3 A kérdező kommentje:
Oké. :)
Köszi a válaszokat! :)
2010. máj. 26. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!