Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Unokatesomnak 1,5éve hasmenése...

Unokatesomnak 1,5éve hasmenése van. Ez milyen betegségre utalhat?

Figyelt kérdés

azt mondja,olyan mint a viz,és nem is tudja visszatartani...nem hajlandó elmenni dokihoz...milyen betegség tünete lehet?

nem stresszel vagy ilyesmi...38éves

2010. máj. 26. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Krónikus bélgyulladás, polip.
2010. máj. 26. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem megy el orvoshoz?? Pláne ha nem tudja visszatartani?? És akkor egyszer csak befosik? Már bocsi a kifejezésért....de hogy tud így élni?

Arról nem beszélve, hogy ha hosszú távon fenn áll, akkor valami súlyos betegség állhat a háttérben, és ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne kezelni.

Valahogy rángasd el az orvoshoz, mert komoly is lehet!

2010. máj. 26. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
napiszar...
2010. máj. 26. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen nem normális, úgyhogy az agyával van a baj....
2010. máj. 26. 17:30
 5/7 A kérdező kommentje:
tudom,hogy nem komplett.mondta nekem annó,hogy hasmenése van,de azthittem,hogyel is múlt.most közölte nemrég,hogy még mindig tart.és igen,sokszor "balesete" van.már mondtam neki,hogy lehet,hogy csak kap egygyogyszert,és kész.de szerintem attól fél,hogy rák.csak nem tudom,hogy nemlehet ennyire felelötlen,elvégre van 2 gyereke...
2010. máj. 26. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kap csak úgy egy gyógyszert.

Gyomortükrözés, hasi ultrahang, vastagbéltükrözés, aztán majd kiderül..

2010. máj. 26. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
:)Köszi,meg mosolyogtattál.Másfél éve fosik?:D Biztos megszokta már,nem gáz. Lol
2010. máj. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!