Ez anyajegy, vagy szemölcs?
Éjszaka elvakartam a nyakamnál valamit, reggel vettem észre, hogy fájt a nyakamnál. Anyukámnak mutattam, ő szerinte szemölcs, én nekem fogalmam sincs mi ez. Bőrgyógyászatnál voltam, de helyettesítés volt aki nem volt hajlandó fogadni, mert nem volt időpontom. Kaptam egy telefonszámot, hiába hívom nem veszik fel :( Várnom kell jövőhétig. Csatoltam képeket is, hátha tudja valaki mi ez. A képen látható hogy reggel valami barnás valami, most estére fekete lett :( Azt se tudom hogy elkapartam e, mert simán le tudnám úgymond szedni.
kép: [link]
Ez tuti szemölcs. Nem kell aggódni, viszont nem árt lefertőtleníteni a helyét.
Ilyen kis szemölcseim ilyen melegben nekem is szoktak lenni, és maguktól is eltűnnek.
Azért ne tépd le, de nekem leesnek néha akkor is, ha leveszem a pólóm és beleakad a varrásba.
Ilyenkor nem árt megmosni vagy beragasztani, hogy ne akadjon be a seb semmibe, mert azért bármennyire is kicsi, könnyen el tud fertőződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!