Ha a Forever Garcinia Cambogia plus lejárt kb 8 hónapja, de még bontatlan a doboz akkor még szedhetem vagy ki kell dobnom?
Aha, hát a C9-el kezdtem és mostmár csak a garcinia-t szedem, de eddig 4 kilót fogytam zsírból és nagyon hatásos, nagyon jól érzem magam attól, hogy legalább ennyi lement, de remélem még többet is fogok fogyni. Mindenesetre most egy pici szünetet tartok mert kiütéses lettem és bepánikoltam hogy a garcinia miatt van, de elmentem a dokigoz aki azt mondta, hogy bárányhímlő😂 Ennek már egy hónapja és milyen igaza is lett, mert a munkatársam is ugyan így elkapta... De a biztonság kedvéért most tartok még egy két hét szünetet, de utána megint el kezdem szedni és remélem, hogy csak magától a garciniától is tudok fogyni ha a megadott étrend szerint táplálkozom a shake-ek helyett 300 kcal étellel.
Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszod, mert most dobhatnék ki 3 doboz bontatlan garciniát, hogy vehessek újat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!