Vegyes bőrrel pattanások ellen?
27 éves vagyok, 14 éve pattanásosan...és kenhetek rá bármit, semmi sem használ. Voltam már kozmetikusnál, bőrgyógyásznál, nőgyógyásznál a problémával, de semmi jó megoldás. Most éppen 20 hetes terhes vagyok, és sokan nyugtatgattak, hogy majd elmúlik, ha terhes leszek. Hát nem, most még rondább a bőröm.
Nekem egy dolog szokott használni, a körömvirágos krém, abból is inkább valami jobb fajta. De eddig semmi sem mulasztotta el véglegesen!
A legjobb, ha adalékanyagoktól mentes körömvirág krémet használsz, van amit otthon is el lehet készíteni.
Ha veszel, akkor érdemes az Apotheker vagy Biomed márkát választani.
Nem tudom, hogy neked segít-e, de hátha.
Kinek ajánlott a Solutions Pure Pore Fection?
• Annak, aki már betöltötte a 18. életévét, és túl van a pubertás koron, mégis a zsíros, tisztátalan bőr problémájával küszködik,
• aki betöltötte a negyvenötödik életévét, lassan a változás korába lép, de a bőre olajosan fénylik, mitesszerek, pattanások jelennek meg rajta,
• aki babát vár, és ez idő alatt a bőre zsírossá vagy vegyes típusúvá változott,
• aki fokozott stressznek van kitéve, mert ilyenkor a faggyúmirigyek több zsírt termelnek,
• akinek tágak a pórusai,
• akinek pattanások keserítik meg az életét,
• akinek a bőre a vegyes típusba tartozik,
• akinek a bőre a normál típusba tartozik, de a menstruáció előtt és alatt zsírossá, tisztátalanná válik,
• aki méregtelenítő kúrát tart,
• aki rendszeresen, erősebb verejtékezéssel járó sportot űz.
szerintem ez használna nektek. sok sikert
elöző vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!