Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vegyes bőrrel pattanások ellen?

Vegyes bőrrel pattanások ellen?

Figyelt kérdés
Vegyes bőröm van, a fiataloknak való arctisztítók 3 nap után kiszárítják, a krémektől túl zsíros lesz, mégis pattanásos. Évekig a Garnier háromlépéses arctisztító programját használtam, akkor kezdtem el, amikor még nem volt baja a bőrömnek, olyan volt mint a babapopsi, de mára nem segít sem az, sem a hidegvizes lemosás, sem az élesztős pakolás, sem a csaktonik, sem a nivea arclemosótej, észrevételem szerint még akkor a legjobb ha semmivel hozzá sem érek és a napozás. De unom, hogy 21 évesen még mindig nem állt vissza a bőröm ebből a serdülő állapotból. (Bár becsületére legyen mondva, kb. 2 évvel később kezdtett ragyázódni mint az osztálytársaimnak) Ötlet?
2010. máj. 25. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Saliciles arctisztítót használtam és most láttam az Avonnak is van ilyen arctisztítója.Gyógyszertárban lehet kapni ilyen nevű ISOTREX gél.Ezt rárakod a pattanásra vagy a miteszerre vársz még rászárad lemosod és seperc kitudod nyomni.Én nagyon ajánlom!
2010. máj. 25. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:

27 éves vagyok, 14 éve pattanásosan...és kenhetek rá bármit, semmi sem használ. Voltam már kozmetikusnál, bőrgyógyásznál, nőgyógyásznál a problémával, de semmi jó megoldás. Most éppen 20 hetes terhes vagyok, és sokan nyugtatgattak, hogy majd elmúlik, ha terhes leszek. Hát nem, most még rondább a bőröm.

Nekem egy dolog szokott használni, a körömvirágos krém, abból is inkább valami jobb fajta. De eddig semmi sem mulasztotta el véglegesen!

A legjobb, ha adalékanyagoktól mentes körömvirág krémet használsz, van amit otthon is el lehet készíteni.

[link]

Ha veszel, akkor érdemes az Apotheker vagy Biomed márkát választani.

Nem tudom, hogy neked segít-e, de hátha.

2010. máj. 25. 19:16
 3/4 anonim válasza:

Kinek ajánlott a Solutions Pure Pore Fection?

• Annak, aki már betöltötte a 18. életévét, és túl van a pubertás koron, mégis a zsíros, tisztátalan bőr problémájával küszködik,

• aki betöltötte a negyvenötödik életévét, lassan a változás korába lép, de a bőre olajosan fénylik, mitesszerek, pattanások jelennek meg rajta,

• aki babát vár, és ez idő alatt a bőre zsírossá vagy vegyes típusúvá változott,

• aki fokozott stressznek van kitéve, mert ilyenkor a faggyúmirigyek több zsírt termelnek,

• akinek tágak a pórusai,

• akinek pattanások keserítik meg az életét,

• akinek a bőre a vegyes típusba tartozik,

• akinek a bőre a normál típusba tartozik, de a menstruáció előtt és alatt zsírossá, tisztátalanná válik,

• aki méregtelenítő kúrát tart,

• aki rendszeresen, erősebb verejtékezéssel járó sportot űz.

2010. máj. 25. 19:22
 4/4 anonim válasza:

szerintem ez használna nektek. sok sikert

elöző vagyok

2010. máj. 25. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!