Hogy tudnám reggelre meginditani a szekletem?
Figyelt kérdés
Ma reggel 7 óra korul voltam úgy wcn hogy volt szekletem is és most este pedig csak egy nagyon kicsi viszont már délelőtt elkell kezdenem keszulodni mert karnevalra megyek és csak este fogok hazaerni és megkonnyebbultebbnek ereznem magam ha a beleim úgymond nem lennenek megtelve és ha nem valamikor a delutan folyaman jönne az hogy na most kell
Mit tanacsoltok?
2017. aug. 24. 21:45
1/1 anonim válasza:
Két- három szem őszibarack, jó nedvdús! Az be indít tuti. Én most azzal méregtelenítek. Minden nap kétszer van nagy wc, reggel és este. De ha ez nincs otthon, egy kiadós torna, vagy futás tutira átmozgatja a beleidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!