Nem hisz nekem az orvos, mit tehetnék?
Ez sajnos elég hosszú lesz, de muszáj leírnom.
Három évvel ezelőtt egy étteremben dolgoztam, ahol nagyon megfájdult a hátam, mert megemeltem egy vödröt.
Már egyszer-kétszer becsípődött az ideg még jóval előtte, de pihenés után "meggyógyult". Természetesen nem csináltak vizsgálatot, csak rávágták, hogy izom probléma. Lassacskán kezdett helyre jönni, persze vigyáztam rá, nem emeltem semmi nehezet.
Egy évre rá volt egy rossz mozdulat és két hónapig feküdnöm kellett, mert ülni sem tudtam, annyira fájt. Próbáltam tornáztatni, az ajtón való csüngés kicsit segített, persze kínok kínjával másztam oda.
Érzem a gerincemen, hogy valami mozgatható rajta és nagyon szúr, ha hozzá érek. Egy picivel lejjebb van egy csomó is a gerincem mellett. Övet már nem is tudok hordani, mert egyből előjön a fájdalom.
Kértem beutalót, megröntgeneztek, annyit mondtak, hogy izom összehúzódás, mindezt röhögés közben közölték, mert egymással viccelődtek.
Gyógytornára kellett volna járnom, de nem mentem el, lehet el kellett volna, nem tudom.
Második alkalommal nem röntgeneztek, mert azt hittem terhes vagyok, de csak annyit mondtak, hogy tornázzak... Aztán volt egy alkalom, mikor újra fájt a hátam, kijött az orvos, adott izom lazítót, hiába mondtam neki, hogy fentebb is baj van, legyintett egyet.
Itthon próbálok tornázni, így annyira nem vészes. Hason fekszem és felemelem a törzsemet.
Azóta nem fáj, hála Istennek, de még mindig fenn áll a baj és emelni azóta sem tudok.
A másik gond, hogy a háziorvosom már nem hisz nekem ezek miatt, mert szerinte kivizsgáltak és nem érti, miért nem megyek tornázni.
A jobb oldalamon sokszor szúró fájdalmat éreztem, ha nehéz ételt ettem. Olajasat, liszteset, fokhagymát, vagy ilyesmit. A köldököm alatt evés után is begörcsöl és a hátamba sugárzik. Megy a hasam már nagyon régóta, a székletem színe is okker sárga, de csak ha olyat eszem. Ultrahang vizsgálatot csinált, de látszott rajta, hogy nem hiszi el és gúnyosan mondta, hogy semmi baja az epémnek.
Azt hiszi szimulálok, vagy nem tudom, de ez így nem jó. Nem direkt csinálom a gondokat magamnak, örülnék, ha semmi baj nem lenne. Teljesen feladtam a reményt a gyógyulásra. Annyit tudok tenni, hogy nem eszem olyat, amitől fáj a hasam és nem emelek nehezet.
Nem tudom mit tehetne ilyenkor az ember...
Kérem, segítsen valaki, vagy adjon tanácsot!
Köszönöm!
Tudom, nem írok helyesen, szóval ezért elnézést kérek!
az mri, ct nem gyógyít.
Akármit kimutathat, és az ellenkezőjét is.
Nincs csoda torna.
Ha nem tudsz lehajolni egy zsebkendőért se, akkor nem értetted meg a felhúzást, ugyanis egyenes gerinccel kell csinálni.
Szerinted, van olyan titkos torna amitől nem fáradunk el, de megerősít? Csak most csak neked?
Ha lerokkanás mentes tornát keresel, testépítő oldalakat nézzél.
Az a baj, Németországban élek és nem nagyon tudok még németül. Tegnap vett vért az orvos, mert be van gyulladva a fogam, műteni is kell, a lépem kicsit nagyobb, mint kellene, ma megyek be, hogy megmutassa az eredményt. Azt mondta a háziorvos, hogy a fogam miatt nagyobb.
Viszont már én is gondolkoztam magánorvoson, csak félek, hogy itt tényleg nagyon drága. Lehet haza kellene mennem kivizsgáltatni magam. Tudnál ajánlani egy jó orvost? Köszönöm szépen a segítséged!
Máriatövis? Jó, akkor elkezdem szedni, ha segít, köszönöm !!!!!
agyilag nem érted meg, amit az orvosok mondanak 3 éve.
Hátizom.
Addig viszed a tejet, amíg összenem esel, majd akkor lesz időd ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!