Folyadékhiányom van?
Sokszor szinte ok nélküli fáradság tör rám. Mindig megvan a 8 óra alvás, van hogy több is, lefekszem időben és tudok normálisan aludni, nincsenek alvásproblémáim. Ennek ellenére van, hogy elalszom délután vagy legszívesebben csak az ágyamban lennék.
A fejem is szokott fájni.
Hullik a hajam, nem drasztikusan, de jobban, mint kellene, de már alapból vékonyszálú.
Száraz a bőröm és a szám, az egyik ujjam kicsit ekcémás, ritkán a szememet is száraznak érzem.
Sokszor azt tapasztalom, hogy amikor például lefekszem, utána felkelek, kicsit megszédülök, de ez pár másodpercig tart.
Kb. napi 1 litert iszom meg, tudom hogy ez kevés, de hiába erőltetem, egyszerűen nem tudok többet inni, főleg nem vizet. Nem kívánom vagy pár kortynál több nem megy le.
Valószínű, egy liter az édeskevés.
Ha víz nem megy - nekem sem -, akkor ízesítsd, vagy tea, limonádé, levesek, gyümölcslé.
5-,ös aki rosszul van a víztől az nem fog tudni rászokni.
Én kizárólag a szénsavas vizet tudom meginni magában, a mentestől, csapvíztől hányok :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!