Exodort hol lehet vásárolni és mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
exodort hol lehet vásárolni és mennyire megbízható??2017. aug. 22. 10:24
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem egyáltalán nem vált be az exodor. Az egy dolog hogy nem múlt el tőle az izzadás, de övsömöröm lett tőle a hónaljamon! Tavasszal használtam 1x, akkor lett nagyon sok övsömör (megijedtem, elmentem bőrgyógyászhoz, ő mondta, hogy ez az), aztán pár napja megint megpróbálkoztam vele, erre ma már látom az övsömört (szerencsére ez most jóval kevesebb). Nagyon mérges is vagyok, mert veszettül fáj és viszket :(
3/3 anonim válasza:
en evek ota hasznalom. kb hetente-2 hetente hasznalom csak. Vannak idoszakok amikor jobban hasznal, valamikor kicsit kevesbe, eleg valtozo, igazabol nem tudom mitol fugg. De alapvetoen elegedett vagyok vele, 100%osan nem szunteti meg az izzadast (max az elso par hetben), de sokkal elviselhetobbe teszi a merteket. Elotte antisudoricat hasznaltam evekig, ugyanez volt vele a tapasztalatom, viszont amiota felfedeztem az exodort, inkabb ezt hasznalom. Sok illatszerboltban kaphato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!