Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 3-4 hónapja folyamatosan...

3-4 hónapja folyamatosan pattanásos az állam, tele van fehér comedokkal. Ha Neogranormonnal és svéd cseppel kenegetem, jobb lesz, de aztán megint begyullad. Volt valakine ilyen baja? Mitől múlt el?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, világ életemben szép volt az arcom (bár könnyen zsírosodik, és mitesszereim mindig voltak, de pattanásom csak elvétve) és most egy ideje ez van.

Olvastam, hogy az áll alatti pattanások oka nőgyógyászati eredetű, de nem fáj odalent semmim, a menzeszem szabályosan jön meg, semmi ilyen jellegű tünetem nincs. Ha volt valakinek ilyen, mitől múkt el? Úgy nézek ki, mint valami hormonzavaros tinilány :((

2017. aug. 18. 17:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy az arcomon is van egy kisebb csoport, ezek sem múltak el hónapok óta, illetve a homlokomon is néhány.
2017. aug. 18. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:
És kentem már antibiotikus krémmel is (BaneocIn). Májusban csináltattam egy menzesz eleji hormonvizsgálatot, minden ok volt.
2017. aug. 18. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám neked, hogy inkább szedd össze a pénzt, és keress egy jó kozmetikust. Ő ki tudja rendesen takarítani, meg tud normális tanácsot adni. Hosszú távon jobban megéri, mint kenegetni mindenfélével hónapokig. Lehet, hogy 2-3 kezelés alatt meg is tudja oldani.
2017. aug. 18. 18:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy fehér comedo alapúak, vagyis a feketével ellentétben a legkisebb irritáciőra is rosszabbodik a helyzet. Ha elmegyek kozmetikushoz, csak begyullad.
2017. aug. 18. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Nyilván azért kozmetikus, mert ért hozzá. De ha nem kozmetikushoz, akkor bőrgyógyászatra minimum.
2017. aug. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!