Véres széklet mitől lehet (utána olvastam már van sejtésem de inkább rá kérdek) a fő kérdés inkább az hogy ki volt már ilyennel vizsgálaton (legjobb esetben ahogy olvastam arany ér) de a fenébe is még csak 21 vagyok?
ha valaki pontosan letudná írni a vizsgálatot fáj-e stb vagy ez még csak egyszeri eset volt legalább is hogy véres volt a széklet kell-e ez miatt aggódnom vagy ha netán a 2.-3.alkalom után. linknek is örülök amit adnak.
egyébként nagyon izgulós vagyok tudom mindenki elkerülné az orvosokat de én 1 százalékkal jobban
A saját érdekedben pedig jobb lenne ha az orvos nézné meg.
Lehet az valami belső baj is, a belekben .
végbélből történő vérzés soha nem normális.
persze lehet, hogy csak valami felületi sérülés volt, így nem fog ismétlődni, úgyhogy én nem szaladnék 1-2xi alkalom után orvoshoz.
volt rectoscopiám (bazi kellemetlen, és nekem fájt is), és colonoscopiám is (leszedáltak, szóval csak simán sz@r volt, de összességében bár tudom, hogy fájt, nem emlékszem rá -ha van ennek így értelme).
van egy csomó kórság, aminek a fiatal felnőttek a tipikus "célközönsége".
szóval ha újra vérzik, vagy fáj, irány az orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!