Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az abortusz faj? Vagy legalabb...

Az abortusz faj? Vagy legalabbis milyen erzes?

Figyelt kérdés
Csak kivancsisagbol kerdezem semmi komoly
2017. aug. 12. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Fizikálisan nem fáj, mert altatásban végzik. Sokkal nagyobb a lelki fájdalom, hogy megölted a gyerekedet.
2017. aug. 12. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Nem gyerek, embrió
2017. aug. 12. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
#2 gondolom te is ezt csináltad és ezzel nyugtatod magad.
2017. aug. 12. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Fizikálisan tényleg nem, de lelkileg megviselhet nagyon, és annak viszont már lehetnek testi tünetei.
2017. aug. 12. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Új hozzászóló vagyok e kérdésnél, a félreértés elkerülése végett szólok. Nos, ha tudható, hogy súlyos betegen fog születni az embrió, akkor én egyet értek az elvetetésével. Máskülönben abortuszellenző vagyok.

Kedves kérdező, ahhoz, hogy pontosabb képet kaphass, menj egy egy hipnoterapeutához, vagy egy kineziológushoz, hogy vigyen vissza időben téged valamely, intrauterin (méhen belüli) kellemetlen élményedhez.

A saját "bőrödön" fogod megtapasztalni, milyen odabent, amikor bajban vagy. Ezt érzelmektől mentesen jelzem számodra. Kérdeztél, adtam egy tuti tippet a pontos válaszkereséshez.

Ma már altatásban megy? Tényleg nem tudom, érdekel. Azt tudom, hogy Magyaro-on a 80-as években hivatalosan altatás nélkül, érzéstelenítéssel végezték.

2017. aug. 12. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!