Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bekavartam a fogamzásgáltlóval...

Bekavartam a fogamzásgáltlóval, mit tegyek?

Figyelt kérdés

egymás után beszedtem 2 levelet novynetteből,mert csúsztatni akartam a menzim,elvileg most pénteken kéne megjönnie,de 2-3 napja ilyen barnás-véres folyásom van.akkor most ez a menzim és normálisan nem is fog megjönni,vagy most mi van?

köszönöm a válaszokat

2010. máj. 24. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
semmi különös, valszeg ez lesz most a menzeszed. tartsd meg normális a 7 napos szünetet ahogyan szoktad és kezd majd a 8. napon a másik levelet, ahogy szoktad,. szóval mindent csinálj úgy ahogyan eddig, a kövi menzeszed már normális lesz.
2010. máj. 24. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ

soha többet nem csinálok ilyen hülyeséget:S

2010. máj. 24. 16:57
 3/5 A kérdező kommentje:
ha valakinek volt már így írjon
2010. máj. 24. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Mér hülyeség?

Mindenki csinálja, és szabad is. Azt hiszem évente max 2x.

Lehet köztivérzés, vagy bármi..

2010. máj. 24. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:
első vagyok. nem hülyeség, énis csináltam már ilyet. bevált módser ez a menzesz csúsztatására és benne is van a betegtájékoztatóban h lehet ilyet,. csak nem túl gyakran
2010. máj. 24. 19:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!