Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség! EKG lelet értelmezése?

Segítség! EKG lelet értelmezése?

Figyelt kérdés

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Műteni fognak, emiatt kellett vizsgálatokra mennem. Megkaptam az ekg leletemet amiben találtam egy dolgot ami kissé megijeszt. A QTC-484 mellett van egy felkiáltójel...

A többi érték a következő:

64/min., sinus ritmus.Kp. állás, PQ-134,QRS-100, QTc-484!. Mellkasi átmenet V2-3-ben, szab.repol.

Azt olvastam, hogy a magas QTc a hirtelen szívmegállást okozhatja???

Ezt az eredményt okozhatja, hogy az elmúlt egy hónapban myómy miatt nagymennyiségű vérzéseim voltak? Köszönöm, ha valaki tzud segíteni.

2017. aug. 11. 14:13
 1/3 anonim válasza:

Túl bonyolult, elmagyarázni szinte lehetetlen. A fiam orvos, láttam amikor tanulta.

Ha van ilyen, azt szakorvossal kell megnézetni. Pl. ahol csinálták.

2017. aug. 13. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
2017. aug. 13. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos amikor mentem a leletért nem volt ott orvos, a nővérke a kezembe nyimta a papírt és kész... csak itthon néztem meg, hogy mit írtak. Holnap megyek az altatóorvoshoz, majd tőle megkérdezem, csak gondoltam hátha előbb meg tudok valamit... A neten nem sok jót olvastam a dologról. :/
2017. aug. 13. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!