Segítség! EKG lelet értelmezése?
Figyelt kérdés
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Műteni fognak, emiatt kellett vizsgálatokra mennem. Megkaptam az ekg leletemet amiben találtam egy dolgot ami kissé megijeszt. A QTC-484 mellett van egy felkiáltójel...
A többi érték a következő:
64/min., sinus ritmus.Kp. állás, PQ-134,QRS-100, QTc-484!. Mellkasi átmenet V2-3-ben, szab.repol.
Azt olvastam, hogy a magas QTc a hirtelen szívmegállást okozhatja???
Ezt az eredményt okozhatja, hogy az elmúlt egy hónapban myómy miatt nagymennyiségű vérzéseim voltak? Köszönöm, ha valaki tzud segíteni.
2017. aug. 11. 14:13
1/3 anonim válasza:
Túl bonyolult, elmagyarázni szinte lehetetlen. A fiam orvos, láttam amikor tanulta.
Ha van ilyen, azt szakorvossal kell megnézetni. Pl. ahol csinálták.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos amikor mentem a leletért nem volt ott orvos, a nővérke a kezembe nyimta a papírt és kész... csak itthon néztem meg, hogy mit írtak. Holnap megyek az altatóorvoshoz, majd tőle megkérdezem, csak gondoltam hátha előbb meg tudok valamit... A neten nem sok jót olvastam a dologról. :/
2017. aug. 13. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!