SOS! Kullancs van bennem?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen barna hólyaghoz vagy nem tudom mihez hasonlító valami a lábamba. Ha végig húzom rajta az ujjam, olyan mintha egy seb lenne. Nem jártam nagy fűben, erdős helyen. Nem vagyok beoltva ha kullancs akkor meg fogok halni? Mit csináljak?2017. aug. 11. 08:08
1/7 anonim válasza:
Minél hamarabb vedd ki,vagy ha te nem mered, menj a háziorvosodhoz vagy az ügyeletre.
Nem biztos hogy fertőzött a kullancs. Minden esetre ne piszkáld, ne kend be semmivel, csak egyszerűen húzd ki lassú egyenletes mozgással. Ne dobd el.
2/7 anonim válasza:
Meghalni semmiképpen sem fogsz, legrosszabb esetben is a szüleidnek kik kell vennie egy csipesszel
3/7 A kérdező kommentje:
De akkor biztos, hogy kullancs? Nem is voltam most szabadban a nagy meleg miatt, ezért nem értem..
2017. aug. 11. 08:26
4/7 anonim válasza:
a kullancsnak vannak lábai. az a valami kapálódzik???
5/7 A kérdező kommentje:
Én csak azt a barna izét látom
2017. aug. 11. 08:49
6/7 anonim válasza:
nézd meg gugliban. hasonlít ahhoz?
azért nehéz elképzelni egy kullancsot lábak nélkül :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!