Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Kullancs van bennem?

SOS! Kullancs van bennem?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen barna hólyaghoz vagy nem tudom mihez hasonlító valami a lábamba. Ha végig húzom rajta az ujjam, olyan mintha egy seb lenne. Nem jártam nagy fűben, erdős helyen. Nem vagyok beoltva ha kullancs akkor meg fogok halni? Mit csináljak?
2017. aug. 11. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Minél hamarabb vedd ki,vagy ha te nem mered, menj a háziorvosodhoz vagy az ügyeletre.

Nem biztos hogy fertőzött a kullancs. Minden esetre ne piszkáld, ne kend be semmivel, csak egyszerűen húzd ki lassú egyenletes mozgással. Ne dobd el.

2017. aug. 11. 08:21
 2/7 anonim válasza:
Meghalni semmiképpen sem fogsz, legrosszabb esetben is a szüleidnek kik kell vennie egy csipesszel
2017. aug. 11. 08:21
 3/7 A kérdező kommentje:
De akkor biztos, hogy kullancs? Nem is voltam most szabadban a nagy meleg miatt, ezért nem értem..
2017. aug. 11. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
a kullancsnak vannak lábai. az a valami kapálódzik???
2017. aug. 11. 08:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Én csak azt a barna izét látom
2017. aug. 11. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:

nézd meg gugliban. hasonlít ahhoz?

azért nehéz elképzelni egy kullancsot lábak nélkül :o

2017. aug. 11. 09:34
 7/7 Pyerm válasza:
Te bizony megdöglesz!!!
2017. aug. 11. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!