Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van emlékezetkiesésünk...

Miért van emlékezetkiesésünk ha nagyon részegek vagyunk?

Figyelt kérdés
SAJNOS ezen a hétvégén megtapasztaltam ezt az állapotot is, és egyszerűen nem bírom feldolgozni, hogy órák kiestek, ráadásul beszéltem, -méghozzá angolul a barátomhoz- ugráltam, értelmes dolgokat mondtam, aztán meg jött a rossz része, amiről írni se szeretnék, de szerencsére csak elmondásból tudom. Talán ha érteném, mi történik ilyenkor az agyunkkal, könnyebben el tudnám fogani... Köszi. 22/L
2010. máj. 24. 09:50
 1/2 anonim válasza:

1. az hogy mit mondanak el neked egy dolog (ha ők is ittak nem a teljes igazság lesz)

2. mivel az alkohol a véráramon keresztül fejti ki a hatását, és dehidratáló hatása van, az agy nem jut elég friss oxigénhez sem azaz kábult lesz, vagyis nem minden információt tud feldolgozni.

Nekem, ha sokat iszok szintén kiesik néhány dolog, de mivel úgymond csendes része vagyok ebből még nem volt bajom, sőt.

A legfontosabb, hogy legyél tisztában azzal, milyen vagy részegen, és annak megfelelően alkoholizálj.

2010. máj. 27. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok, eddig soha még csak nem is hánytam alkoholtól, pedig rendszeresen ittam, néha sokat. Most viszont úgy alakult, hogy fél évig semmi, ezért jól "bepótoltam". Barátnőimmel voltam, aztán este amikor hazaértem a barátom várt otthon, de ő egyáltalán nem ivott. Ő mesélte mi minden történt, miket csináltam, és tökéletesen magamra ismerek azokból amiket mondott. Egyik nap aztán 3 fénykép-szerű emlék ugrott be, már arról az állapotomról, amikor nem voltam a magam ura. Félelmetes számomra azóta is, tuti egy életre megtanultam hol a határ.

Köszönöm, az egyetlen válaszolónak a kommentet :)

2010. máj. 28. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!