Ma ittam 3 db energiaitalt és nagyon faj a hasam es nem tudok elaludni. Lessz mas bajom is tole?
Figyelt kérdés
#Energiaitalt
2017. aug. 6. 02:59
2/7 A kérdező kommentje:
@Metini5 Ertelmesebb komentett vartam
2017. aug. 6. 03:23
3/7 anonim válasza:
Igen, nem akarok huhogni, de lehet sulyos bajod, sot meg meg is halhatsz. Nem szabad ezeket az energia italokat inni, foleg egymas utan, mert ez tortenhet. Tobb ilyen esetet is talalsz interneten.
4/7 anonim válasza:
Én egy fél doboztól sem tudok aludni, ha ez megnyugtat. Tudtommal ilyenkor kell sok vizet inni. Ha még élsz, már nem lesz bajod. De ne játsz ezzel, nem egészséges az a lötty.
5/7 anonim válasza:
(De azért nem annyira sok vizet, hogy mérgezés kapj, inkább ezt is elmondom. Mert nem sok mindenki iszik abból 3-mat, elég nagy felelőtlenség)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek már jobban vagyok😊
2017. aug. 6. 09:46
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy jobban vagy, mert felhasználta a szervezet a cukrot, lebomlott a koffein. Nem lesz tőle semmi bajod, csak ne igyál 3-at egyszerre, főleg úgy ne, ha nem vagy hozzászokva se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!