Mitől tud bedagadni az ember szemöldöke és homloka egy nap alatt?
Figyelt kérdés
Egész nap otthon voltam. Ma felkeltem, és még nem volt semmi gond. Aztán délután kezdtem érezni valamiféle zsibbadást a szemöldökömben, aztán kicsit elkezdtem szédülni egy kicsit. Pár órával ezelőtt kézmosás közben megláttam magam a tülörben, és úgy néztem ki (most is), mint egy neander völgyi, és nagyon megijedtem. Mitől lehet ez? Azonnal menjek orvoshoz, vagy várjak vele 1 napot, hátha csak valami kis semmiség?2010. máj. 23. 19:35
1/2 anonim válasza:
Orvos, de gyorsan. Nem tudom mi lehet, de én nem mernék várni vele holnapig.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, lehet, hogy így lesz! A másik dolog; egyáltalán nem fáj az a rész, ahol be van dagadva. Olyan, mintha be lenne vizesedve... De egy nap alatt? Nyomástól nem lehet? Egésznap tanultam, és támasztottam a fejem... De ennyire nem dagadhat be a homlokom+szemöldököm! Vagy mégis?
2010. máj. 23. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!