Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » El kéne néznem orvoshoz?

El kéne néznem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Egyik nap nyomást és szúrást éreztem a mellkhasomban ami valószínülek berekedt levegő volt. Nyújtóztam párat de nem múlt el teljesen csak enyhült, másnapra viszont már nem éreztem, viszont néha érzek még szúrásokat de ritkán és enyhén. Előfordulhat hogy csak jobban figyelem a testem mert be vagyok fosva vagy csak beképzelem? Ha szívinfarktus készülődik az embernél akkor az nem húzódik el ilyen sokat és intenzívebb és több tünet jelentkezik, nem? Van okom aggódni? 21/F

2017. aug. 4. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Iszol energiaitalt? Felejtsd el pár napra.

Nagy a valószínűsége, hogy a beszorult levegő az oka, esetleg meghúztad, vagy a klíma okozza (ha olyan helyen tartózkodtál).

21 évesen, ha nincs rizikófaktor (már feltárt szívgyengeség) akkor nem kell ilyesmitől tartanod. A tünet is kevés hozzá.

(A fájdalom margójára, nem rémület keltés céljából: ismerek embert, aki 3 infarktust hordott ki lábon, mire orvoshoz ment, mert már a 3.-nál nagyon rosszul volt. Előtte a tünetei: mellkas szúrás, karzsibbadás, szédülés, hányás. 3 napig küszködött velük, éppen időben ért kórházba, rögtön megműtötték. A 4. végzetes lett volna, nálad idősebb emberről van szó, de ilyesmihez túl fiatal)

2017. aug. 4. 18:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Csak kávézni szoktam.
2017. aug. 4. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!