Milyen érzés ha valaki meghal?
Figyelt kérdés
ha valakit újraélesztettek, és emléxik milyen volt akkor leírná ? Köszi érdekel a válasz :)2010. máj. 23. 17:33
1/7 anonim válasza:
En nem estem at ezen, de ismerek valakit, akit szivtrombozis utan a klinikai halalbol hoztak vissza. Mikor utana talalkozunk, ezzel a mondattal fogadott: en mostmar nem felek a halaltol. Tudom, hogy jo, kellemes meleg es feny.
3/7 anonim válasza:
Nekem anyukám mesélte, hogy az én mamám ( aki születésem előtt halt meg ) neki azt mondta, hogy amikor mellette feküdt az ágyon egy beteg nő a kórházban ( a mamám rákos volt), meghalt, és újraélesztették. A nő első mondata az volt, hogy " Miért tettétek ezt velem? Miért kellett újraéleszteni?". És elmagyarázta a mamának, hogy egy csodaszép vidéken járt. Hát most őszintén mondom, én várom a halált:)
4/7 anonim válasza:
Én a nem is tudom már melyik tudományos újságban olvastam, hogy a halál pillanatában annyi endorfin termelődik, hogy akkora örömöt addig soha nem érez az ember, csak akkor, abban az utoló pillanatban. Valami lehet abban, amit az utolsó mond.
5/7 anonim válasza:
én meg azt h jobb dolgok vannak odaát
6/7 anonim válasza:
Nem tudom...majd egyszer biztos megtudjuk.
7/7 anonim válasza:
Akik, azt gondolják, hogy milyen kellemes, majd akkor fognak meglepődni, ha az agyuk már semennyi oxigént nem kap és jön a filmszakadás véglegesen. Lehet, hogy ELŐTTE kellemes, de utána: VÉGE. Nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!