Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen érzés ha valaki meghal?

Milyen érzés ha valaki meghal?

Figyelt kérdés
ha valakit újraélesztettek, és emléxik milyen volt akkor leírná ? Köszi érdekel a válasz :)
2010. máj. 23. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
En nem estem at ezen, de ismerek valakit, akit szivtrombozis utan a klinikai halalbol hoztak vissza. Mikor utana talalkozunk, ezzel a mondattal fogadott: en mostmar nem felek a halaltol. Tudom, hogy jo, kellemes meleg es feny.
2010. máj. 23. 17:45
 2/7 Modal válasza:
8%
Szar.
2010. máj. 23. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám mesélte, hogy az én mamám ( aki születésem előtt halt meg ) neki azt mondta, hogy amikor mellette feküdt az ágyon egy beteg nő a kórházban ( a mamám rákos volt), meghalt, és újraélesztették. A nő első mondata az volt, hogy " Miért tettétek ezt velem? Miért kellett újraéleszteni?". És elmagyarázta a mamának, hogy egy csodaszép vidéken járt. Hát most őszintén mondom, én várom a halált:)
2010. máj. 23. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a nem is tudom már melyik tudományos újságban olvastam, hogy a halál pillanatában annyi endorfin termelődik, hogy akkora örömöt addig soha nem érez az ember, csak akkor, abban az utoló pillanatban. Valami lehet abban, amit az utolsó mond.
2010. máj. 23. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én meg azt h jobb dolgok vannak odaát
2010. máj. 23. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom...majd egyszer biztos megtudjuk.
2010. máj. 23. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Akik, azt gondolják, hogy milyen kellemes, majd akkor fognak meglepődni, ha az agyuk már semennyi oxigént nem kap és jön a filmszakadás véglegesen. Lehet, hogy ELŐTTE kellemes, de utána: VÉGE. Nagy különbség.
2010. máj. 23. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!