Miért kell pisilés után kezet mosni?
Figyelt kérdés
Ugye van a Discovery Channel-en a Túlélés Törvényei sorozat amiben nem ritka hogy Bear a saját vizeletét issza, mondván, hogy a 95%-a víz... Ezáltal szerintem nem is akkora hülyeség a kérdés...2010. máj. 23. 16:15
1/6 anonim válasza:
Mert manapság mindenki higiénia mániás, azért... Én se mindig mosok, sose lett bajom tőle
2/6 anonim válasza:
Nem a saját pisid miatt, hanem mert közben mindent összefogdosol. Pl. W.C. ülőke, ami ugye nem egy steril valami. Gondolom, hogy azért mondjuk pisis kézzel nem állsz neki kenyeret szeletelni, még otthon sem. Esetleg akkor sem, ha nem pisilted le a kezed.
3/6 anonim válasza:
A férfiak ugye köztudottan nem kézmosás mániások. Egyik ismerősöm mondta egyszer, hogy "mit gondolsz, a pékbácsi minden pisilés után megmossa a kezét?" Valsz. NEM. Ennek én sem örülök, de a kenyeret szeretem!
4/6 anonim válasza:
én megmosom, de csak mert szeretek kezet mosni.
nos, a barátom meg halálba kerget, mert ha hazajön, akkor is elegánsan elfelejt kezet mosni.
5/6 anonim válasza:
16:27-es
A WC-ülöke ezerszer tisztább, mint pl a kapaszkodó a buszon, vagy a billentyűzeted magad előtt.
Ez csak ilyen, hát előtte azért mégis a kukimat fogtam effektus, jelentősége majdnem 0.
6/6 anonim válasza:
Szerintem azét, mert ha nem mosol, akkor pisis lehet a kezed --> megfogod a kilincset --> a kilincsen marad egy kis pisi (még ha nem is látod) --> később baktériumok telepednek meg benne --> legközelebb megfogod a kilincset --> magaddal viszed a baktériumokat --> valamikor a szádhoz érsz és a szerevezetedbe beviszed a kórokozókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!