az a helyzet hogy pánikbeteg vagyok, de inkább generálom....tehát félek attól hogy lesz, és magam gyártom ezeket.
kaptam gyógyszert rá, de nem kell állandóan szednem csak ha úgy érzem kell mert nem tudok vele mit kezdeni(mármint a pánikrohammal).
ez hogy nálam van a gyógyszer nagyon megnyugtatott szinte el is múlasztotta a generalizált pánikomat.de! eszembe jutott hogy mi van ha beveszem és elmúlik a hatása és jön a következő? és eljutok arra a szintre hogy mindennap bekapkodom.
vagy erre kevés az esély? tehát arra lennék kíváncsi hogy pánikroham az lehet egy nap nagyon sokszor egymás után? vagy ez azért nem jellemző?
2017. aug. 2. 23:17
1/7 anonim válasza:
Nem jellemző. Foglald le az agyad valami hasznossal és máris nem lesz időd ezen töprengeni.
2017. aug. 2. 23:22
2/7 anonim válasza:
Pffff őszintén ? Lehet naponta többször is. De ezt így nem lehet kijelenteni teljes bizonyossággal. Ne generáld a rohamot ,tudom könnyű ezt így tanácsolni. Milyen gyógyszert kaptál ami alkalmi ? Ha segít szedd ,de félő a hozzászokás .
2017. aug. 2. 23:25
3/7 A kérdező kommentje:
frontin 0,5
2017. aug. 2. 23:38
4/7 A kérdező kommentje:
0,25 bocsi
2017. aug. 2. 23:38
5/7 anonim válasza:
Sajnos a frontin nagyon addiktív nyugtató, tehát könnyű hozzászokni. Ha a szervezet megszokja, akkor csökken, majd elmarad a nyugtató hatása. Ezt csak a gyógyszer adagjának emelésével lehet kompenzálni, de ahhoz is hozzá lehet szokni. Sajnos a félelmed reális. Részletekbe most nem megyek, de van olyan, hogy tolerancia elvonás, amikor már akkor is pánikolsz, ha rendszeresen szeded a gyógyszert. Ekkor a nyugtatót csökkenteni borzasztó nehéz, letenni meg egyenesen brutális. Az elvonási tünetek az eredeti problémák felerősített változatai. Nekem a gyógyszer elhagyása után többször volt 2 napig tartó pánikrohamom. Nem volt szórakoztató, de nem ez volt a legrosszabb elvonási tünet. Próbáld minél ritkábban bevenni, és lehetőleg csökkenteni, vagy teljesen elhagyni.
2017. aug. 2. 23:55
6/7 A kérdező kommentje:
2éve írták fel és eddig egyszer(!) vettem be egy szemet, illetve úgy tudom hogy a 0,25 az nagyon kis mennyiség...nem okoz függést.
na mindegy a lényeg az lett volna hogy generalizálhatok e napi szinten annyi pánikot hogy sok gyógyszer kelljen?mondjuk hogy naponta 2-3akat kapkodjak be?
2017. aug. 3. 00:19
7/7 anonim válasza:
Naponta lehet több is.
Hosszú távon csak az antidepresszáns ad megoldást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!