Mit tudjak cisnálni büdös láb ellen?
Figyelt kérdés
nagyon idegesitő, hogy megmosom és utána is kb ugyanolyan büdös... lány vagyok és kellemetlen ez2017. aug. 2. 00:19
1/3 anonim válasza:
Nyáááá Kérdező, vannak lábszagtalanító szprék, meg olyan cipőbetétek is amik elnyelik.
Okozhatja ám hormonzavar vagy valami szart ettél, ami a verejtéken keresztül így választódik ki. Ki kell tapasztalnod. Izzadásgátló dezodor vagy kence is faja ötlet.
2/3 anonim válasza:
Szia nem tudom még e aktuális, de javaslok pár ötletet . általában nekem is szokott büdi lenni de ez természetes mivel fiú vagyok, 1.ecetes vízben kell áztatni ha ez nem szódabikarbona , 2. hintőporozni, 3 lábspray, 4 jó minőségű zokni pl bambusz és Pataki zokni rendelni is lehet, 5. jobb fajta cipők amik szellőznek. remélem tudtam segíteni.
3/3 anonim válasza:
Ne viselj túl vastag zoknit, ha teheted, nyáron inkább ne hordj zoknit. Egy jó tipp: tegyél a cipődbe minden este egy teafüvet, hagyd ott egész éjjelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!