Véres széklet, mitől lehetséges?
Helló érdekelne. Nem nagyon, csak egy kicsit véres. Mitől lehetséges:
Az elmúlt 3 napban történhetet. Volt mikor WC-re kellett mennem de nem tehetettem, (kb 4-5 óránál tovább tartottam, sajnos a munkahelyemen nem tudtam hamarabb nagy dolgot csinálni.) Illetve lehetséges hogy valamely étel miatt?
Gondolok itt, Oldalasra. Nos az oldalas úgy érzem nem nagyon volt átsülve. (Otthon nagyon átsütjük) , BBQ híg szósszal. Illetve tegnap előtti nap valamilyen pulykás étel volt. Ez mind munkahelyi étel. Nem tudom hogy menjek-e el orvoshoz vagy ne. A TB kártyám elveszett, és azóta nem tudtam újat csináltatni, gondolom így meg nem mehetek orvoshoz. Illetve , ha nem ezek miatt van, akkor végbél tükrözés is lehet?Az milyen?Fájdalmas?Hogy megy?. Hozzá teszem, hogy hányingerem kis részt és hasfájdalmam is van . És férfi vagyok. Nem tudom mit kéne tennem ilyenkor.
Ha a kulában vér van, az elég vészjósló, korántsem a jó egészség jele. És nem, megevett kajából nem jöhet, mert akkor megemésztődne és fekete lenne. Az alábbi okok lehetségesek:
- Aranyér
- Colitis ulcerosa (fekélyes vastagbél-gyulladás)
- Crohn-betegség
- Irritábilis bélszindróma
- Vastagbél- és végbélrák
- Bizonyos bélfertőzések (amoebiasis, vérhas, hasi tífusz, Coli- vagy salmonellafertőzés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!