Hogyan kaphatok felmentést tesi alól?
Figyelt kérdés
Most leszek harmadikos középiskolás, 2 évig bírtam a tesi órákat, de már nem fog menni a következő évtől. Egész évben csak kosarazunk. De szabályosan, nem csinálunk mást minden órán...csak a kosárlabda. Én vagyok a legbénább benne, nagyon alacsony is vagyok, ügyetlen is, szóval borzalom. Az osztályban nincsenek barátaim, mindig kinevetnek a többiek,, a tanár pedig éppen ezért nem annyira kedvel engem. Többször is kértem már, hogy hadd csináljak mást, ha kell inkább kötelet mászok vagy csak egész órán futok, de nem engedi. Mindig az osztály előtt kiabál velem. Suli után is gyakoroltam már apukámmal, de egyszerűen nem megy. Nem az én sportom, egyszerűen nem vagyok jó benne. Nem egyből adom fel, mivel 2 évig csináltam heti 5-ször... A suliban van gyógytesi, ami heti 3-szor van, már beszéltem tavaly a tornásszal, azt mondta, hogy kell szakorvosi igazolás, hogy odajárjak. Hogy tudnék ilyet szerezni? Refluxon kívül nincs komolyabb betegségem.2017. júl. 28. 12:58
1/2 anonim válasza:
szakorvos pl a tüdőgyógyász vagy az ortopédia reumatológia. De ezekhez komolyan betegnek kell lenni. próbálj meg beszélni az ofőddel. mondd neki ezt az egészet el, hátha esetleg beszél majd a torna tanárral.
2/2 anonim válasza:
Ortopéd orvoshoz menj el, ő adhat - ha indokolt - ilyen jellegű beutalót.
Ha a labda elkapásával van bajod, akkor érdemes a térlátásodat megvizsgáltatni egy szemésznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!