Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a kis púp a...

Mi lehet ez a kis púp a csuklómon?

Figyelt kérdés

Képet sajnos nem tudok feltölteni.

Ma vettem észre, hogy a csuklómon megjelent egy kb 1 centis kis púp. Ha megnyomom nem fáj, közepesen kemény/puha nem is tudom. Amikor egyenes a kézfejem akkor nem látszik, de ha behajlítom akkor előbukkan, kiemelkedik.

Szerintetek mi lehet? Mi miatt? Baj ha ott van? Mit lehetne csinálni, hogy eltűnjön, elmúljon?

2017. júl. 25. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ganglion. Nem kell tőle félni, ha nem okoz panaszt, akkor nem fognak hozzányúlni, de azért mutasd meg orvosnak.

Nekem a kézfejemen van, és nekem kézzel mosás miatti megerőltetés után jött ki. Korábban nagyobb volt, de most már nem mosok kézzel, és valamennyire visszahúzódott, de nem múlt el teljesen. Engem nem zavar, már évek óta ott van.

Kolléganőmnek is volt, ő viszont megműttette egy napos sebészeten. Azt mondta, nem volt kellemes.

2017. júl. 25. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ganglionra tippelek én is, van amikor felszívódik magától is egy idő után, de van hogy műteni kell.
2017. júl. 26. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!