Mi ez a torkomban?
Sziasztok, az a lenyeg hogy par hete leraktam a cigit... Eleg nehez volt de valahogy sikerult meglennem nélküle, azután észrevettem ezt a torkomban... Nehezen nyelek, gomboc érzet kohogesi inger neha majdnem hányok tole stb.
Mi lehet ez?
Szoba kerulhet! Birom a hozzaszolokat, kivancsi vagyok hany rakost nyugtattak mar meg aki miattuk nem ment el orvoshoz.
Igen lehet torokrak, mert annak az egyik legkonkretabb tunete a nyelesi nehezsegek es kohoges. Persze remeljuk nem az, mert lehet a manduladtol a pajzsmirigyedig barmi.
Ha a tunetek nem mulnak vagy csak egy kicsit enyhulnek menj el orovoshoz.
Az elozo vagyok. Meg annyit hozzatennek hogy nem irod hogy hany eves vagy, sem azt hogy hany evig dohanyoztal.
Mert ha fiatal vagy es csak par ev dohanyzas volt, akkor valoszinuleg mas a baj, de ha 40 felett vagy es tobb mint 10 evig dohanyoztal, akkor sajna igenis van ra eselyed.
Szoval az orvos megmondja, kivanom neked hogy ne legyen semmi komoly baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!