Tudtok olyan altatót mondani amit 12 éves is szedhet és semmi baja nem lesz tőle?
Figyelt kérdés
a valaszokat előre köszi [csak normális válaszokat] nem teákra gondolok hanem altatóra2017. júl. 16. 18:10
1/6 anonim válasza:
Valeriana készítmányeket, Sedogelat Classic, vagy Hova Noctis filmtabletta.
2/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha 12 évesen alvászavarod van, nem tudsz elaludni, arra nem az altató a megoldás. Nagy valószínűséggel nem fizikai, hanem mentális probléma lesz, valamilyen lelki nehézség. Először irány a háziorvos, aztán a pszichológus!
3/6 anonim válasza:
Nem, semmilyen ilyet nem kéne. Mindegyik árt valamennyire. És jobb ha enélkül próbálod és alszol el, mert egyre könnyebben fogsz nyúlni majd ilyen szerekhez és egyre nehezebben leszel meg nélkülük.
4/6 A kérdező kommentje:
#2 dogolj meg
2017. júl. 17. 18:05
5/6 anonim válasza:
Segítő szándékkal írtam a kommentemet, erre kaptam az intelligens kérdezőtől egy ilyen privát üzenetet: "te menj a pszichológushoz te b_ziláda". Gratulálok a szintedhez!
6/6 anonim válasza:
#5 a mai 12 évesek szintje :D szokd meg.. ennyi az IQ szint. de nem mondok inkább semmit mert mindjárt kapok én is egy kemény beoltást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!