Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A megevett csoki az orromon...

A megevett csoki az orromon jött ki! (? )

Figyelt kérdés

Tudom, furcsán hangzik...

Szóval ma ettem csokis kekszet, félrenyeltem, elkezdtem köhögni. Úgy éreztem mintha az étel ( ami már nagyrészt le volt nyelve) az orromba ment volna fel. Kifújtam az orrom és takony helyett a csoki jött ki. (Persze nem szilárd halmazállapotban, hanem mintha takony vagy vér jött volna, de ez egyértelműen csoki volt). Tudom hogy gusztustalan meg fura de tényleg így történt. Korábban már volt hasonló, akkor a megivott víz jött fel kis mennyiségben az orromon keresztül. Az orrmandulámat már régen kivették, talán e miatt lehet? Nem tudom mitől történt ez a dolog de elég aggasztó.

2017. júl. 16. 01:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nem kell aggódni, átjárhatóak ezek az üregek. A félrenyelés meg köhögés miatt volt. Én fújtam már ki egyben kukoricaszemet az orromon, fuj 😀
2017. júl. 16. 01:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém viszi a prímet, nekem a csípős paprikás szalámi ment fel az orromba, és mikor kifújtam, nagyon csípett. :D
2017. júl. 16. 01:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Hú, köszi a válaszokat, most megnyugodtam. :)
2017. júl. 16. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!