Egeszsegugyi dolgozoknal miert kotelezo a teljes nevet kirni a nevtablara?
Figyelt kérdés
Nem kibszas ez a nokkel?2017. júl. 15. 10:15
1/10 anonim válasza:
Igen. De ha férjed van és tegyük fel, Gipsz Jakab a neve, akkor elég csak Gipszné,nem kell a teljes neve.
2/10 anonim válasza:
A rendőröknek, taxisoknak, rengeteg bolti eladónak, stb. miért kell?
De nem igazán értem a logikád. Miért lenne ez "kibszas", és ha az, akkor miért csak a nőkkel?
3/10 anonim válasza:
Ha annyira szégyelled a neved, megváltoztathatod.
Egyébként akárkiről kideríthető, hogy mi a neve, akkor is, ha nincs kiírva névtáblára.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, h a ferfiakat zavarna ha rairogatnak nok, meg ugy erzem ez a ritkabb eset.
2017. júl. 15. 11:20
5/10 anonim válasza:
# 4/4 Időpont ma 11:20
Mi az hogy "ráírogatnak"?!
Max. egyszer tud írni, aztán letiltod. De aki ilyen sutyerák, az akkor is megtudja a neved, ha nincs a melledre tűzve.
Számtalan nő ismerősöm van, akik a munkában kitűzve viselik a nevüket - egyikre sem "írogattak" még rá.
6/10 anonim válasza:
Ma az alábbi helyeken voltam, ahol a dolgozók a teljes nevüket tartalmazó táblát viseltek a munkaruhájukon: OTP, Diego, Posta, BENU gyógyszertár, OMW kút.
7/10 anonim válasza:
És végül is miért jó, ha rá van írva ?
8/10 anonim válasza:
Azért kell, mert számtalan bejelentés, panasz van. Laikus nem érti, de akik a panaszos ügyekkel foglalkoznak bent,(igazgatók, jogi osztály stb.) azoknak fontos. A panaszos nem tudja megmondani ki mit mondott pl, csak a szőke nő, azt , hogy orvos ,ápoló vagy ki, azt már nem. Plusz ha nincs kint a tábla, jön az egymásra mutogatás én mondtam, nem mondtam, ő mondta. Na ilyesmi miatt. Nem mindegy egy panaszos ügy kivizsgálása mennyi időt vesz igénybe, egy gazdasági részen is nagyon kevesen dolgoznak. Ezt nyomozgatni más munkák mellett, hát elég körülményes.
9/10 anonim válasza:
De ha megmondja a panaszos, hogy mikor, hol történt (amit nyilván tud), az elég kéne hogy legyen, hiszen a főnöknek tudnia kell, hogy mikor melyik beosztottjának hol kellett lennie.
10/10 anonim válasza:
Akkor tegyenek rá egy 2 jegyű számot, sokkal könnyebb megjegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!