Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a solutio...

Mi a véleményetek a solutio antisudoricáról?

Figyelt kérdés
Használ, nem okoz bajt? Mert ma voltam a gyógyszertárban venni, és ott azt mondták, hogy csak lábra szabad használni, mert a hónaljnak valamennyire szellőznie kell. Ha nem így van elrákosodhat. Viszont itt sokan dicsérték.
2010. máj. 21. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem nem használt,de lehet velem van a gond
2010. máj. 21. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Használtam, nem izzadtam tőle 2-3 napig. De inkább hagytam a fenébe, nem vagyok izzadós típus. Nem egészséges a sok vegyi anyag a szőrtüszőknek meg pórusoknak, illetve távoznia kell a méreganyagoknak a szervezetedből az izzadsággal.

Ráadásul most még sima dezodort is alig használhatok, epilálni meg borotválni 1 hónapja nem mertem mert február óta folyton be voltak gyulladva szőrtüszőim. Pár hete már fél cm-enként a bal hónaljamnál. (Vicce, hogy csak az egyiknél).

Azóta elműlt de még otthonra nem használok dezodort. ne akarj te is hasonlóan járni! Pedig én nem is ilyen drasztikus izzadásgátlótól jártam így!

2010. máj. 21. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, hozzáteszem, én tavaly használtam a Sol. ant.-át, nem attól gyulladtam most be!
2010. máj. 21. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem bejött,tuti jó 11 éves koromtól szenvedtem az izzadástól azt hittem ez genetikai és nem lehet megszüntetni.

Én hónajra használtam és leírom mi volt:

Na fürdés után jó 15 perc múlva,óvatosan vékonyan kentem be és reggel meg sima deot használtam és tök száraz voltam más nap.És 3 nap múlva megint egyszer használtam csak és azóta nincs erős izzadásom.Lehet használni,de nem mindennap,van akinek 1*elég és nem is kell többet.Mert az izzadást is gomba okozza és elírtaja.Én hetente 1* használom,hogy ne hogy vissza térjen.A hónajad meg szellőzik,de nem folyik rólad a víz,mert az sem normális,lássuk be.

Fürdés után várj egy kicsit és vékonyan kend be,ha kicsit csípne tegyél rá hintőport,másnap meg sima spray elég és szerintem száraz leszel és hanyagolhatod a szert pár napig,v. már nem is lesz rá szükséged.4 Naponta 1*használhatod azért.

2010. máj. 21. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
2. és 3. vagyok. Nagyon figyelj rá, hogy nehogy véletlenül nem sokkal szőrtelenítés után használd. Én egyszer majd megőrültem a fájdalomtól hiába mostam le szinte azonnal...
2010. máj. 21. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez igaz közvetleün szörtelenítésnél nem szabad használni,mert a borotva és egyéb szerek is megsértik ilyenkor a bőrt és baromira csíp,vörös lesz tőle és le kell mosni,de ilyenkor friss borotválásnál a sima spray is sokszor rossz.

Szóval épp egészséges bőrőn használd,nem baj ha van hónajszőr,sőt még jó is ilyenkor.De vékonyan kend be.

2010. máj. 21. 18:00
 7/7 anonim válasza:
es ha lezuhizok, utanna nem kell bekennem, az a hatas ott marad hogy nem izzadok?
2011. máj. 31. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!