Mennyi ismerősötök van akik néha tolnak valamilyen keményebb drogot?
Én úgy érzem, burokban éltem eddig a baráti körömmel, mert közeli ismerőseim közül senkiről se tudok aki próbált volna drogokat. Én most a "durvábbakról" beszélek, speed, eki, lsd meg ilyenek.
A mostani barátom, aki egyetemet végzett, intelligens, keményen dolgozó, jól ápolt, igényes satöbbi satöbbi srác, mindenféle drogokat kipróbált élete során és néha még most is tol ezt-azt bulikban és nekem ez teljesen új és érthetetlen dolog. Aztán kiderült hogy a barátai is ilyenek. Nem gyakran, de azért egy nagyobb buli kellékei az ilyen cuccok és a csajok is, akik közül többnek már gyerek van, régebben mindenféle ilyeneket kipróbáltak.
úgy érzem én valami kis álomvilágban éltem hogy nem tudtam ezekről.
Én mindig csak a "sötét" oldalát hallottam a dolognak, nem tudtam hogy tisztességes, jól kereső, jó fej emberek, családapák, anyák is toltak/tolnak ilyen cuccokat.
Szóval ti hogy látjátok ezt a ti ismerőseitek körében? Mennyire mennek ezek a dolgok? Vagy mégis csak ez a társaság ilyen "deviáns"?
Utsó az alkoholnál nem pusztít ezerszer jobban egy csomó illegális szer sem. Minden szer más persze, de könyörgöm!
Alkohol túladagolása életveszélyes, masszív függőséget tud kialakítani és a durván részeg ember állapota az egyik legveszélyesebb állapot amit tudatmódosítóval el lehet érni.
A fű nem túladagolható, a durván betépett ember is tud magáról, fizikai függőséget nem alakít ki.
A speedhez közelebb van az alkohol mint a fűhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!