Rosszindulatú daganataim vannak mire számíthatok?
16 éves voltam amikor a derekamnál a gerincem mellől kioperáltak egy zsirdaaganatot. Persze évekik jártunk vele mert fájt de csak 16 évesen vették ki. Ez a daganat sajnos visszanőtt nagyobb lett és jobban is fájt fél éve csak rosszabb lett. Nemrégen elmentem az orvoshoz mert sokat vérzett az orrom, fájt a fejem. Gondoltam a derekamat is megnézetem, ha már ott vagyok. Később felhívott az orvosom és elmondta, a derekamban és az agyamban is látnak valamit. Jött a szövet stb... Kiderült rosszindulatú. Az agyamban egy nagyobb két kisebb daganat van, a derekamban is egy nagyobb. A két daganat állítólag nem kapcsolódik egymáshoz. (Igazából nem tudom mit is jelent ez) Az orvosok szerint ne keseredjek el időben elkapták....
Vár rám egy műtét ahol kiveszik a daganatom, ezután meglátjuk mi lesz. Kemoterápia lehetséges de ezt csak a műtét után beszéljük meg.
Fogalmam sincs mire számítsak félek a műtét után mi lesz.
Tudom a kemotól nem lesz hajam (nem zavar:)
Egyáltalán mikor hullik el, hanyadik terápia után.
El vagyok keseredve de néha úgy érzem én vigasztalom a családom...
Hogyan könnyíthetném meg a lelküket, hogy érezzék semmi sincs veszve?
22L
Ha kemora kerülne a sor, én úgy hallottam az onkologián, hogy van hajhullás ellen egy bizonyos készítmény, receptre írják fel, sajnos a nevét nem tudom, de érdeklődj a kezelő orvosodnál, vagy egy kedves aszisztenstől.
És ne feledd, mindíg van remény :)
17/L
Sajnos nem tudtam írni neki privátot, azt mondta ilyen felhasználó nincsen. Sajnos valószínűleg már nincs köztünk....
Nyugodjon békében 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!