A kisfiam (12 éves) nem mondott 1-2nap egymásután így nem húzta fel a fütyijét. Most pedig azt mondja, hogy nem nagyon? Tudja felhúzni. Mi lesz? Bár már jobban feltudja húzni mint tegnap.
fitymaszűkülete van.
El kell menni a urológiára/nefrológiára(azt hiszem gyerekeknek a másodikhoz kell menni, és az beutalós), ott csinálnak egy kis beavatkozást, ami állítólag nem túl kellemes, 2-3 évesen volt ilyenhez szerencsém, szerencsére nem emlékszem rá.
1-es! Tényleg nem akarlak megbántani, de ne vezesd félre a kérdezőt. A nefrológhia a vesebetegekkel foglalkozik.
Kérdező, te pedig írd le picit világosabban, mert nem is értem a kérdést.
De nem lehet ezt másképp megoldani?
Mert már jobban fel tudja húzni.
De ennél a beavatkozás által elaltatják?
Érzéstelenítik. Szerintem ha nem fáj neki akkor tornáztassa melegvízben.
Jobb ha egy urológus is megnézi. Ugyis lesz majd kötelező orvosi vizsgálat a suliba,ezt is nézik, ne ott derüljön ki,vidd el urológushoz.
6-os! Olvastad, hány éves? Ezt ha az anyuja elmagyarázza neki, maga is meg tudja csinálni.
Nekem fura lenne, ha 12-13 éves gyereknek én húzogatnám.
Szerintem a kissrácnak is ciki lenne. Lehet, nem is engedné már az anyjának. Nem tudom, minden család más.
Kérdező, ha tényleg hasznos, próbáljátok ki, de inkább intézze ő.
Meleg "SÓS" vízbe kell ültetni és szép lassan felhúzni a fitymuszt. Persze jó ha 10 -20 percet áztatjátok a kukit, mielőtt felhúznátok a fitymuszt!
jó SÓS VÍZben!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!