Székletszivárgás vagy csak ott maradt széklet?
Figyelt kérdés
Kakilás után alaposan kitöröltem a fenekem. Később elmentem pisilni, és a fenekem is megtöröltem de megint kakis volt a wc-papír, megint alaposan megtöröltem nedves kendővel is.
Aztán harmadszor is megtörtént ugyanez.
Lehetséges hogy csak a végbelem belsejében (ahová nem nyúltam be mélyen) maradt némi széklet és az izzadtság által jött ki, vagy székletszivárgás lehet?
Mással is előfordult már ilyen?
2017. júl. 8. 19:54
2/5 anonim válasza:
Az ánusz ráncaiban maradt székletmaradványt az izzadtság lassan kimossa. Az ánusz egyébként sem zár hermetikusan, ráadásul, mint nyálkahártyával borított hám, nyálkatermelő mirigyeket is tartalmaz.
3/5 A kérdező kommentje:
Első: Nagyon vicces vagy, de szűz vagyok.
A 3. válaszolónak köszönöm.
2017. júl. 8. 20:09
4/5 anonim válasza:
Ha tízszer kitörlöm a fenekem, akkor sem lesz tökéletesen tiszta. Ezért van nálunk bidé, az a legjobb. Ha nincs, ott a mosdó is.
5/5 anonim válasza:
Ún. szabikaki után ki lehet tökéletesen törölni. Ismertetőjele, hogy általában már az 1. papíron sincs semmi nyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!