Megrázott az áram, mikor kihúztam a konnektorból a dugót, lehet bajom tőle?
Figyelt kérdés
kihúztam a konnektorból a dugót és rosszul fogtam meg, mert csak kirántottam (tudom figyelmetlen voltam...) és véletlenül a villája abban a pillanatban hozzáért a csuklómhoz, majd a könyökhajlatom belső felén éreztem egy kis szúró fájdalmat, és az egész karom bezsibbadt (nem nagyon erősen. Azóta is félek kicsit h nem lehet e baj. Ráadásul a dugó villáját megnéztem és kicsit mintha a fé része meg lenne pörkölődve....:S2010. máj. 20. 21:42
1/6 anonim válasza:
Ha most itt tudsz írni, akkor már nem hiszem hogy gond lesz.
2/6 anonim válasza:
Ha nagyon szomjas vagy, menj orvoshoz!
3/6 anonim válasza:
Ha nincs rajtad égési sérülés, és az izmaidat is megfelelően tudod használni, akkor nem igazán lett bajod. A zsibbadás egy dolog, nem vészes, csak legközelebb figyelj jobban. Azt a megpörkölt villát szerintem nézd meg, mert lehet, hogy az elektromos készülék vagy a konnektor kezd balesetveszélyes lenni.
4/6 anonim válasza:
ha bajod lenne nem itt irogatnál
5/6 anonim válasza:
Én ápolónő vagyok, és igen is lehet bajod! Akit megráz az áram 48 óráig megfigyelésre befektetik a kórházba, és monitorozzák a szivét folyamatosan, mert ennyi idő után is kialakulhat olyan szívritmuszavar, amibe simán bele lehet halni! Úgyhony ezt nagyon komolyan kell venni! Szerintem menj be, csak nyerhetsz vele!
6/6 anonim válasza:
Ha már kihúztad és utána érezted akkor már csak kisült rajtad a benne maradt feszültség. Az ég adta földön semmi bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!