Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Mi lehet a bajom?

Mitől lehet ez? Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
nagyon fáj felül a gyomorszájamnál a hasam,van mikor éjjel-nappal,semmi nem mulasztja el!! van mikor enni-inni nem tudtam,annyira rossz volt,görcsölök,stb..
2010. máj. 20. 21:16
 1/6 A kérdező kommentje:
a szüleim meg nem viszenk el orvoshoz,pedig nagyon fáj:S
2010. máj. 20. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne legyen igazam, de lehet, hogy gyomorfekély.

Hány éves vagy? Magad is felkeresheted az orvost! Fordulj orvoshoz mindenképp! Jobbulást kívánok!

2010. máj. 20. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:
15L
2010. máj. 20. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
15 évesen már el tudsz menni egyedül az orvoshoz. Miért nem visznek el a szüleid? Én még 18 évesen is elkisértem a gyerekemet az orvoshoz, sőt még később is ha kérte.
2010. máj. 20. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül gyomorfekély. Lehet, hogy csak sok a gyomorsavad. Nekem is ez van, és néha eléggé görcsöl a gyomorszájam tájékán. Szerintem menj el az orvoshoz egyedül, ha a szüleid nem kísérnek el. Vagy a patikában is lehet kapni recept nélküli szereket, a patikus segít. De én inkább az orvost javasolom.
2010. máj. 20. 23:23
 6/6 A kérdező kommentje:
sztem meg gyomorfekély!! de ide már kórházba kéne menni,de nem visznek,mondván hogy össze-vissza esezk,stb..pedig nem!! nagyon rosszul vagyok,de nem visz el senki!!!!! :'( mit csináljak? sírva könyörögjek?
2010. máj. 21. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!