Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek daganat?

Szerintetek daganat?

Figyelt kérdés
sziasztok.ma az állam alatt találtam egy csomót nem olyan nagy,a hónajamnál is fix olyan van...régen is volt a hónajamnál de az elmult..szerintek nyirokcsomó? Anyukám azt mondta biztos az,és hogy ne nyomogassam..esettleg ha az,akkor valami van amitől hamarabb elmúlik?

2017. júl. 3. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyirokcsomó. De mivel itt viszonylag kevés képzett orvos van, javaslom, hogy menj el egyhez, ő meg tudja mondani.
2017. júl. 3. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Orvos látta már? Nyirokcsomó vanazokon a helyeken, de itt senki meg nem mondja neked hogy az mitol van megdagadva
2017. júl. 3. 17:00
 3/5 A kérdező kommentje:
látta,mikor még multkor volt....de az el is mult
2017. júl. 3. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Mióta van ott a hónaljadnál?Változik a mérete?Nekem a nyakam mellett van egy,kb 2hónapja vettem észre,hol kemény hol puhàbb.Engem is idegesít,orvos szerint nem kell vele foglalkozni.
2017. júl. 4. 07:11
 5/5 A kérdező kommentje:
kb 1 hete... és az államnál egyszer puhább kissebb keményebb ,szokott változni ... és amugy fáj kicsit a torkom szóval kicsit megvagyok fázva..és azt hallodtam hogy gyulladás esetén is előjöhet
2017. júl. 4. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!