Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sportban, táplálkozásban...

Sportban, táplálkozásban tippekkel tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Nem vagyok elhízva, meg semmi, de szeretnék sportolni hogy hát jobb testem legyen, meg jobban érezzem magam. Első sorban hasra szeretnék (van egy kis úszógumi), hátizmokat erősíteni, meg karra és lábra. Valaki személyi edző szerű tudna segíteni? Tippeket, miket csináljak, stb (tudom neten vannak fent videók meg csomó mimden, de azok nem komplet ezdéstervek).

2017. júl. 2. 09:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Kezdő edzéstervek: [link]

étrendek: [link]

Izmosodni és szálkásodni egyszerre közel lehetetlen, az egyikhez több energiát kell bevinned, a másikhoz kevesebbet, mint amennyit elégetsz.

Tanácsokat írhatunk, de a legjobb lenne, ha valki az edzőteremben mutatná meg, mi mire való. Keress egy jó edzőtermet és ott kérj egy jó személyi edzőt, aki legalább 2-4 hétig edz veled, hogy elkerüld a sérülést.

2017. júl. 2. 14:34
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2017. júl. 2. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!