Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pattanos arcra?

Pattanos arcra?

Figyelt kérdés

Tele van az arcom mitesszerekkel, pattanásokkal és pattanás utáni hegekkel.

Mit ajánlanátok?

(A nyomkodás nem segít még kozmetikus által sem)

20/F

2017. júl. 1. 20:21
 1/4 egyatlagos lany válasza:
Fogkrémet próbáltad már?
2017. júl. 1. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Menj bőrgyógyászhoz!

Fogkrémes f+szság helyett meg többlépéses arcápolás

Tisztítás megfelelő lemosóval pl dm balea men v pattanásos bőrre való

Majd tonik szintén lehet venni a dmben

Majd szérum pl szalicilsavas balea

Majd fényvédős arckrém

Heti 2 alkalommal bőrradírozás után arcmaszk pl szintén balea pattanásos bőrre való

Emelett 3 hetente kozmetikus

2017. júl. 1. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a Dermofil pasztát tudom ajánlani. DM-ben vettem 1500 körül, tégelyes. Minden második este használom, csak a kritikus helyekre kenem fel. Emellett arcradírt is használok. Elég jól rendbe tettem az arcom csak ezekkel, pedig sokáig szenvedtem én is a gyulladt pattanásoktól... nekem is maradtak hegek sajnos :S
2017. júl. 1. 21:07
 4/4 anonim válasza:
Nekem évekig volt nagyon csúnya pattanásos arcom, semmi nem segitett rajta. Se a kozmetikus, semmilyen tonik, és a természetes gyogymodok sem használtak. Elmentem borgyogyászhoz aki felirt egy tonikot amit honapokig használtam de csak rosszabb lett.... azután elmentem egy másik orvoshoz aki felirta nekem az Inerta nevu gyogyszert amit kilenc honapig szedtem és teljesen elmultak a pattanásaim. Azonban már a második honap után kezdtek mulni. Nagyon megérte :) igaz nagyon drága gyogyszer de ha tényleg nem birod tovább es semmi nem használ akkor hidd el.megéri!! Menj el borgyogyaszhoz es érdeklodj az inerta után. Nekem teljesen bevált!
2017. júl. 4. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!